Jag har jobbat som projektledare i en rad olika branscher vilket har gett mig en bredd jag dagligen använder mig av för att lösa utmaningar inom olika typer av projekt. I min senaste roll var jag projektledare och produktägare för Yrkesdörren, ett integrationsprojekt som underlättar för nya svenskar att bygga ett professionellt nätverk i Sverige. Tidigare har jag också jobbat med kommunikation och marknadsföring. Bland annat har jag producerat film, jobbat med sociala medier och tagit fram mässmontrar och utställningar i hela världen.

Jag brinner för samhällsnytta och drivs av att effektivisera processer och samarbeten. Jag älskar att tillsammans med mitt team komma på och leverera bra lösningar som underlättar mina kunders jobb eller ger dem nya verktyg och perspektiv.

Jag valde att jobba på Metamatrix för att jag trivs bra i miljöer där mångfald av idéer, bakgrund och kompetens samverkar och tillåts få utrymme. Något som känns självklart på Metamatrix och som leder till både bra samarbeten och kvalitativa leveranser.

När jag inte jobbar gillar jag att hålla koll på det absolut senaste inom film och musik. Jag älskar en bra historia och bra storytelling är något som inspirerar mig stort. Jag fascineras även mycket av ny teknik och mitt senaste hobbyprojekt är att automatisera hemmet med så många smarta enheter som möjligt!