Jag är utbildad civilingenjör i interaktion och design vid Umeå universitet med erfarenhet av både design och utveckling, främst Javascript och React. Jag har också jobbat med frontend och UX för en karriärplattform för internationella hållbarhetsdrivna organisationer. Jag drivs av att skapa digitala lösningar som förenklar vardagen för människor och som är lätta att ta till sig och förstå.

I min roll på Metamatrix får jag kombinera design och utveckling. Jag gillar att inte behöva välja mellan de två områdena och att få utrymme för den bredd jag har med mig från utbildning och tidigare erfarenhet. Det roligaste med mitt jobb är variationen, att få jobba i flera olika projekt med olika krav och förutsättningar. Och kollegorna! Vi är ett sammansvetsat gäng som lär av varandra.

Jag älskar att hålla mig uppdaterad på designtrender och ny teknik. Jag har också ett stort intresse för foto. Jag tränar en hel del, mest löpning, klättring och skidor på vintern. Träning hjälper mig att koppla av, det blir nästan som meditation.