Jag är utbildad interaktionsdesigner från Stockholms universitet och KTH och har jobbat med UX och gränssnittsutveckling i flera år. Som webbutvecklare är jag väl bevandrad med HTML, CSS, Javascript och Ruby och jag har också bra koll på Google Analytics och olika metoder inom UX som användningstester, personas och kundresor. Jag är van att jobba med agila metoder, framförallt Scrum.

Jag drivs av att jobba i team och att tillsammans med våra kunder, användarna och mina kollegor skapa användarvänliga och samhällsnyttiga webbplatser. Jag började på Metamatrix för att jag ville jobba som konsult och få möjlighet att testa många olika områden, utmaningar och projekt. Jag ville också jobba på ett mindre företag där jag har större möjlighet att påverka. Det roligaste med mitt jobb är variationen av uppgifter och när jag träffar användare. Det ger alltid nya insikter när man testar en webbplats på besökarna, ofta får man sina teorier motbevisade. Det bästa med att jobba här är helt klart kollegorna. Vi är ett roligt och kompetent gäng som man både lär sig massor av och skrattar med.

När jag inte sitter framför datorn gillar jag att odla grönsaker, lyssna på skramliga gitarrer och läsa grafiska romaner.