Jag är utbildad javascript-utvecklare och har en kandidatexamen i grafisk design. Jag gjorde min praktik på Metamatrix för ett par år sedan och ville stanna kvar tack vare alla hjälpsamma och duktiga kollegor och att det var en så bra stämning och atmosfär på kontoret. Som frontendutvecklare jobbar jag mest med javascript, HTML och CSS och har bra koll på webbtillgänglighet. Tidigare har jag jobbat inom e-handel i några år.

Jag drivs av att hela tiden utvecklas, framförallt inom programmering. Jobbet kan aldrig bli tråkigt tack vare att det alltid finns så mycket nytt att lära sig. Jag gillar också att jag får tänka både logiskt och estetiskt i min roll som frontendutvecklare, det är roligt att kunna kombinera mitt intresse för design med utveckling.

Det bästa med att jobba här är kollegorna och att det är varierande arbetsuppgifter som gör att jag kan lära mig något nytt varje dag. Att flera av våra kunder gör bra saker i samhället är också viktigt för mig.

Jag tycker om natur och träning, och under sommarhalvåret hänger jag gärna på något av Stockholms utegym eller joggar runt söder.