Jag har valt att jobba med systemutveckling för det ger mig en chans att sitta och klura på algoritmer och hitta smidiga lösningar för kunden och den webbplats vi håller på att utveckla.

Jag har alltid haft ett driv att förstå hur saker fungerar "bakom spakarna" och när jag började arbeta med programmering kändes det helt rätt. Tidigare har jag jobbat inom byggbranschen som ventilationsmontör. Där har jag lärt mig mycket om eget ansvar, problemlösning och hur jag planerar ett jobb på bästa sätt. Kunskaper jag har nytta av även som utvecklare.

Jag har valt att arbeta på Metamatrix framförallt för att jag fick ett så bra intryck när jag var här på intervju. Vi jobbar med spännande kunder, roliga uppgifter och jag har trevliga kollegor. Dessutom uppskattar jag artt det är ett litet företag där jag känner mig delaktig i företagets utveckling.

Fritiden fyller jag med allt möjligt. På vintern spelar jag mycket hockey, men på sommaren är det havet som lockar. Då är jag gärna ute och badar, fiskar eller dyker.