Jag läser sista terminen på utbildningen Programutvecklare .Net på Nackademin och gör i vår min praktik hos Metamatrix. Mitt mål med praktiken är att fördjupa mina kunskaper inom backend så väl som frontend och få en djupare förståelse om hur branschen fungerar och hur man bygger hållbara webbapplikationer.

Jag har alltid haft ett driv att förstå hur saker fungerar "bakom spakarna" och när jag började med programmering kändes det helt rätt. Tidigare har jag jobbat inom byggbranschen som ventilationsmontör. Där har jag lärt mig mycket om eget ansvar, problemlösning och hur jag planerar ett jobb på bästa sätt. Kunskaper jag har nytta av även som utvecklare.

Jag valde att göra min praktik på Metamatrix framförallt för att jag fick ett så bra intryck när jag var här på intervju. Vi jobbar med spännande kunder, roliga uppgifter och jag har trevliga kollegor. Något jag uppskattade var också att jag direkt fick information om vilka mål och förväntningar Metamatrix har för mig under praktiken och snabbt fick sätta mig in i vilka projekt jag kommer att jobba med.

Fritiden fyller jag med allt möjligt. Nu under vintern spelar jag mycket hockey men på sommaren är det havet som lockar. Då är jag gärna ute och badar, fiskar eller dyker.