Episerver CMS är en snabb, flexibel och stabil plattform där redaktörer kan arbeta med arbetsflöden och enkelt underhålla, förändra och uppdatera innehållet. Episerver CMS 7 innehåller mer än 60 redigeringsverktyg och funktioner, vilket underlättar för både redaktörer och utvecklare.

Att arbeta med webbnärvaro idag handlar om mer än att skapa nytt innehåll. Dina besökare rör sig målfokuserat på webben och har förväntningar på vad de ska kunna göra på din webbplats. Det krävs att din strategi fokuserar på affärsmål, bättre kundservice, att få dina nya besökare att bli kunder, eller att skapa en webbupplevelse som engagerar. När kraven på flexibla lösningar och nya applikationer ökar blir kraven också högre på din organisations webbplats. Episerver CMS klarar att stå upp mot de här kraven.

Engagera dina målgrupper med Episerver CMS

Med Episerver CMS 7 har ni möjlighet att samarbeta och engagera era målgrupper genom integrerade kopplingar till sociala medier, e-handel och communityapplikationer, personalisering, rörlig media och mycket annat som skapar en interaktiv upplevelse för dina besökare.

För att du ska kunna följa upp er webbnärvaro finns Episerver OnlineCenter. Du kan själv styra vad som ska visas i Episerver OnlineCenter, exempelvis en bevakning av ditt varumärke i sociala medier, nyligen uppdaterade sidor, hur många som fyllt i ett visst formulär eller en analys av hur besökarna rör sig på din webbplats. Episerver OnlineCenter innehåller ett antal så kallade standardgadgets som styr vad som visas men det går att skapa nya gadgets för i stort sett vad som helst, kanske en bevakning av trender för dina nyckelord och sökfraser i sökmotorerna?

Rapportcenter i Episerver CMS ger stöd för redaktörer som vill ha snabb information kring publiceringen. Inbyggda rapporter visar ändrade sidor, utgångna sidor, publicerade och ej publicerade sidor, översikt av enkla adresser och en länkstatusrapport för trasiga länkar.

Episerver är en flexibel plattform

Episerver CMS är baserat på .NET och öppna standarder såsom internationella standarder för tillgänglighet. Det gör det lätt att integrera Episerver CMS i er miljö. Episerver kan enkelt integreras med övriga verksamhetssystem såsom som CRM, dokumenthanteringssystem och sökmotorer. WSRP (Web Services for Remote Portlets) för plattformsoberoende portlet-utbyte, med dynamiska pluginprogram för portalsidor. Att integrera med Microsoft SharePoint är enkelt tack vare tilläggsprodukten Episerver Connect for SharePoint.

Vill du veta mer om hur du kan använda Episerver i din verksamhet? Kontakta oss!

Mer information om Episervers produkter och tjänster hittar du på Episervers webbplats.