Vi har valt att utveckla webbplatser i Umbraco när våra kunder vill ha en enkel, trygg och licensfri open-source-lösning. Umbraco är ett stabilt alternativ till de stora kommersiella publiceringsverktygen såsom Episerver CMS. Till skillnad från andra open source-lösningar ser vi många fördelar med Umbraco:

  • Bakom Umbraco står ett företag vilket innebär trygghet och tillgång till support.
  • Publiceringsverktyget bygger på Microsoft .Net, vilket ökar dess stabilitet och säkerhet. Det finns dessutom många utvecklare som behärskar .Net, vilket betyder att ni som kund inte behöver känna er leverantörsberoende.
  • Umbraco är ett fullskaligt CMS som går att jämföra med Episerver, medan till exempel Wordpress är ett bloggverktyg.

Umbraco partner

Umbraco är byggt som ett CMS i grunden

Umbraco är från början byggt som ett fullskaligt CMS i paritet med Episerver. Eftersom Umbraco bygger på Microsoft-baserad teknologi kommer det ett säkerhetstänk och mycket grundfunktionalitet ”out-of-the-box”. Det gör det enkelt att underhålla och anpassa grundfunktionerna till era behov utan att vi behöver utveckla ny funktionalitet eller använda tredjeparts-plug-ins.

Umbraco ger bra sökordsoptimering

Umbraco är byggt från grunden med sökmotoroptimeringen i bakhuvudet. Umbraco baserar sin teknik efter gällande standarder från W3C som XHTML, CSS, XML och XSLT vilket, tillsammans med sökmotorvänliga webbadresser (URL:er) ger sökmotorvänliga sidor.

Wordpress eller Umbraco?

Vi har byggt webbplatser i både Wordpress och Umbraco men vid en jämförelse mellan de båda verktygen överväger fördelarna med Umbraco.

Här är några webbplatser vi byggt som ligger i Umbraco:

Kontakta oss så visar vi dig fler fördelar

Kontakta Frida Hallén så ordnar vi en demonstration av Umbraco eller berättar mer om varför det är ett så bra val av ett licensfritt CMS.