Episerver/Optimizely är en ledande plattform för CMS. Det är ett svenskt publiceringssystem från början men har vuxit till ett globalt företag med kunder och partners i hela världen. Förutom hantering av innehåll erbjuder Episerver/Optimizely även verktyg för digital marknadsföring och e-handel.

Episerver/Optimizely är enkelt men kraftfullt

Det finns många fördelar med att välja Episerver/Optimizely som CMS:

  • Effektiv och enkel hantering av stora mängder innehåll.
  • Stabilt CMS som ständigt vidareutvecklas.
  • Smarta funktioner för digital marknadsföring som kampanjhantering, a/b-testning, personalisering, landningssidor och innehållsrekommendationer.
  • Enkelt att integrera med CRM och verksamhetssystem.
  • Många partners i Sverige och i världen - du blir inte beroende av en byrå eller leverantör.
  • Många webbredaktörer och kommunikatörer kan Episerver eftersom det är ett så vanligt CMS.
  • Finns både som molnlösning och on-premise-licens.

Vi kan Episerver/Optimizely

Metamatrix har jobbat länge med Episerver/Optimizely och är idag Silver solution partner. Vi har levererat flera stora webbplatser på plattformen, ABF, Forena, Polisförbundet, KFO, NBV och Officersförbundet för att nämna några. Vi har lång erfarenhet av att integrera Episerver/Optimizely med olika verksamhetssystem som medlems- och kurssystem samt betallösningar. Vi är vana att ta över förvaltning och vidareutveckling av webbplatser i Episerver/Optimizely från andra leverantörer och har rutiner för att överlämning och uppstart ska bli så smidiga som möjligt.

Utöver Episerver/Optimizely har vi valt att jobba med Umbraco och Wordpress, två licensfria CMS som också har många styrkor. Vi hjälper er välja vilket CMS som är bäst lämpat för ditt projekt.

Vill du veta mer om Episerver/Optimizely eller få stöd i att välja rätt CMS för din verksamhet? Kontakta Patrik Hassel.