Vi utvecklar webbplatser i Umbraco när våra kunder vill ha en enkel, trygg och licensfri open-source-lösning. Umbraco är ett stabilt alternativ till de stora kommersiella publiceringsverktygen såsom Episerver CMS.

Vi ser många fördelar med Umbraco:

  • Bakom Umbraco står ett företag vilket innebär trygghet och tillgång till support.
  • Umbraco bygger på Microsoft .Net, vilket ökar dess stabilitet och säkerhet. Det finns många utvecklare som behärskar .Net, vilket betyder att du som kund inte blir leverantörsberoende.
  • Umbraco är ett fullskaligt CMS som går att jämföra med Episerver.

Umbraco är byggt som ett CMS i grunden

Umbraco är, liksom Episerver, från början byggt som ett fullskaligt CMS. Eftersom Umbraco bygger på Microsoft-baserad teknologi kommer det ett säkerhetstänk och mycket grundfunktionalitet ”out-of-the-box”. Det är enkelt att underhålla och anpassa grundfunktionerna till era behov utan att vi behöver utveckla ny funktionalitet eller använda tredjeparts-plug-ins.

Umbraco ger bra sökordsoptimering (SEO)

Umbraco är byggt med sökmotoroptimering i bakhuvudet. Umbraco baserar sin teknik efter gällande standarder från W3C som XHTML, CSS, XML och XSLT vilket, tillsammans med sökmotorvänliga webbadresser (URL:er) ger sökmotorvänliga sidor.

Här är några webbplatser vi byggt som ligger i Umbraco:

Kontakta oss för en demo

Kontakta Patrik Hassel så får ni en demonstration av Umbraco och kan visa varför det är ett så bra val av licensfritt CMS.