Wordpress började som ett bloggverktyg 2003 och har sedan dess vuxit till att bli det dominerande publiceringssystemet i världen. Det finns många anledningar till att Wordpress har blivit så populärt:

  • Open source. Inga licenskostnader.
  • Tusentals teman och tillägg. Många kostnadsfria eller till låg kostnad.
  • Lätt att hitta kompetens. Många byråer och utvecklare runt om i världen kan Wordpress.
  • Enkelt att jobba i som redaktör. Stor flexibilitet.

Vi kan Wordpress

Det är alltid viktigt att ha en kunnig och professionell leverantör men när det gäller Wordpress skulle vi säga att det är särskilt viktigt. Wordpress är extra utsatt för säkerhetsproblem, just för att det är så vanligt. Därför är det ett måste att alltid hålla Wordpress och tillägg och teman uppdaterade. Samtidigt kan uppdateringar innebära att äldre tillägg eller egenutvecklade delar slutar fungera. Med en partner som kan Wordpress så minskar risken för den typen av problem. Vi på Metamatrix har jobbat med Wordpress i många år och har duktiga utvecklare som bygger lösningar som håller över tid. Vi kan också ta över förvaltning och vidareutveckling av er Wordpress-sajt. Med vår kompetens och erfarenhet är ni i trygga händer.

Flexibelt alternativ till kampanjsajten

Vi brukar rekommendera Wordpress till mindre projekt som kampanjsajter eller webbplatser för mindre organisationer. För större projekt där det ställs större krav på stabilitet och säkerhet är oftast Episerver eller Umbraco bättre alternativ. Vi ger gärna rådgivning kring vilket publiceringssystem som är rätt för er.

Vill du veta mer om Wordpress eller få hjälp att välja rätt CMS till ditt projekt? Kontakta Patrik Hassel.