• Välja CMS-system
  Står ni inför att välja ett nytt webbpubliceringssystem? Har ni många krav och behov men vet inte hur ni ska prioritera? behöver ni ett beslutsunderlag med en analys kring vad ni ska välja? Vi hjälper er matcha era behov mot marknadens CMS!
 • Episerver
  Episerver är en populär plattform för webbpublicering. Det är ett kraftfullt verktyg med många smarta funktioner som samtidigt är enkelt attt jobba i för redaktören. Metamatrix har mer än tio års erfarenhet av att jobba med Episerver och har levererat flera stora projekt på plattformen. 
 • Umbraco
  Metamatrix är certifierad partner till Umbraco, som är ett lättarbetat open source-baserat publiceringsverktyg. Med Umbraco kan vi bygga kraftfulla och komplexa webblösningar, om ni behöver det. Men det passar även bra för mindre webbplatser eller kortlivade kampanjsajter. 
 • Wordpress
  Wordpress är världens största CMS. Det är open source-baserat med mängder av tillägg och teman som ge stor flexibilitet. Metamatrix har jobba med Wordpress i många år och har duktiga utvecklare som bygger lösningar som håller över tid.