Certifierade utvecklare och agil utveckling

Våra utvecklare är erfarna och certifierade jobbar med agil utveckling som passar allt från större projekt till mindre ärenden. Arbetsprocessen leds av erfarna projektledare och vi ser dig som kund som en del i vårt team.

Integration mot andra system

Många av våra kunder har ett medlemsregister eller CRM som är navet i verksamheten. Vi jobbar dagligen med olika typer av integrationer och har erfarenhet av allt från större CRM som Microsoft dynamics, SharePoint och Lime, till mindre unika lösningar. Säkerheten är alltid av högsta prioritet då det är system som hanterar känslig information.

Hållbarhet och säkerhet är våra viktigaste ledord. För oss innebär det att vi arbetar med stabila versioner av välkända ramverk och begränsar beroende av tredjepartsprodukter.

Episerver, Umbraco och Wordpress

Vi arbetar med dokumenterade plattformar som .NET och med standardprodukter som Episerver CMS och Umbraco CMS för att ge våra kunder maximal utväxling på sin webbsatsning. Vi har också kompetens och erfarenhet av att jobba med Wordpress.

Kontinuerlig rådgivning och uppdateringar

I likhet med alla IT-system har webbpubliceringssystem ett behov av kontinuerlig uppdatering och underhåll. Här är vi kundens rådgivare och tillsammans kommer vi överens vilka uppdateringar som behöver göras på kort och lång sikt.