Om Metamatrix

Metamatrix är en webbyrå i Stockholm som tar fram hållbara, effektiva och tillgängliga digitala koncept och webblösningar. Om du som kund känner stort engagemang för din webbplats och vill arbeta nära din leverantör, då har du kommit rätt. Vi har sedan 1999 sett webben utvecklats och är stolta över att själva ha varit med och påverkat utvecklingen. Vår största tillgång är våra kompetenta medarbetare, som har kunskap om de krav på effektivitet och användbarhet som ställs både på offentlig sektor och på den konkurrensutsatta marknaden.


Jobba hos oss

Vi letar alltid efter talanger som brinner för webben - om du är en av dem ska du kontakta oss direkt. Här finns information om de kompetenser vi söker just nu.

Jag brinner för webben!

Aktuella seminarier

Här hittar du det aktuella seminarieprogrammet. Som vanligt blir det lyxig frukost och det brukar snabbt bli fullbokat... så anmäl dig redan nu!

Jag vill gå på seminarier!

Läs mer om vad som händer på Metamatrix

Hänt på Metamatrix

Uppdatera dig om vad som händer på Metamatrix och följ våra tankar och reflektioner på vår blogg. Här berättar vi om trender, om våra framgångar ... och ibland om våra misstag.

Människorna på Metamatrix

Kontakta oss om du har frågor eller synpunkter, eller dela helt enkelt med dig på vår sida på Facebook. Här får du chans att ta reda på lite mer om oss.


Vi använder så kallade kakor på vår webbplats. När du använder vår webb accepterar du också att information om ditt besök lagras i din webbläsare. Läs mer här . x