Jag är systemutvecklare med bred kunskap i botten men med fokus på webbutveckling, tillgänglighet och prestanda. Även om jag jobbar mest med frontend-programmering så har jag också goda kunskaper i backend-programmering.

Mitt intresse för webb började tidigt. Jag byggde min första "hemsida" i mitten av nittiotalet och har hållit på med webb i olika former sedan dess. Jag är väldigt intresserad av webbplattformen och webbstandards som HTML, CSS, SVG och JavaScript. Tillgänglighet och prestanda är områden som ligger mig varmt om hjärtat och jag följer aktivt trender på nätet. Jag älskar att nörda in mig på detaljer och att göra saker ordentligt.

Som systemutvecklare på Metamatrix är jag inte bara en utförare i slutet av ledet utan jag är med under hela projektet och kan påverka projektets tekniska lösning utifrån förutsättningarna. Jag drivs av att bygga en så tekniskt bra webbplats som möjligt.

Det roligaste med mitt jobb är att jag hela tiden får utveckla mig själv och mina kunskaper inom programmering. Här på Metamatrix har jag stora möjligheter att påverka både mitt eget arbete och hur företaget arbetar. För mig som inte bor i Stockholm är det också bra att kunna jobba på distans vid behov.