Jag arbetar som senior systemutvecklare och lösningsarkitekt på Metamatrix. Jag har 20 års erfarenhet som konsult inom olika områden av systemutveckling och i grunden en universitetsutbildning inom informatik, datalogi, matte och ekonomi. Programmering har alltid varit en passion och mitt kreativa utlopp ända sedan min första C64:a och jag älskar när jag kan använda det för att uppfylla mål och förenkla arbetet för mina kunder.

Jag har en bakgrund som egenföretagare, men när jag kom i kontakt med Metamatrix för snart tio år sedan såg jag ett företag som likt mig alltid strävade efter att uppfylla kundens mål på ett hållbart sätt, och då valde jag att bli del av något större. Jag är en av Metamatrix delägare.

I min roll som lösningsarkitekt så håller jag ett kritiskt öga på nya tekniker för att fånga upp det som passar in i det vi presenterar som hållbara lösningar för våra kunder. Som senior utvecklare så är jag certifierad i de plattformar vi jobbar med för att vara ett bra stöd till mina kollegor och kvalitetssäkrare i våra utvecklingsteam. 

En av de största anledningarna till att jag fortfarande trivs som konsult efter drygt 20 år är nog att jag ogärna är sysslolös. Familj och ett 130 år gammalt hus löser detta angenäma problem för det mesta, men när tillfälle ges så försöker jag ge utlopp för den gamla spelnörd jag är, eller bjuder vänner på en god middag, gärna i kombination. Under den varmare delen av året så brukar jag hitta ärenden som kan uträttas genom en stunds meditation på motorcykeln genom den skånska landsbygden där jag håller till, och som tur är så är ju den säsongen ganska lång här i söder.