Jag är utbildad inom Medie- och kommunikationsvetenskap vid Umeå och Lunds Universitet, och interaktionsdesign och projektledning via fristående kurser hos bland annat Berghs. Jag har jobbat i ca 10 år med digital marknadsföring och webb, där jag framför allt haft möjlighet att driva digitala förändringsprojekt med fokus på nya digitala arbetssätt. I mitt senaste projekt drev jag en implementering av ett CRM och tillhörande Marketing Automation-modul i en organisation med sälj- och marknadsavdelningar i total 18 länder.

Jag tycker om att se helheten i det jag jobbar med och jag drivs av att ta fram nya arbetssätt och lättanvända digitala tjänster som skapar tydliga värden. Lösningarna får dessutom gärna vara snygga. På Metamatrix får jag jobba med kunder som ställer höga krav på tillgänglighet och lättanvända lösningar men som samtidigt är snygga vilket ställer krav på ett team med både ett tekniskt och kreativt mind set.

Förutom mitt intresse för det digitala så älskar jag att ta mig ut på en löprunda för att njuta av skog och natur och så älskar jag att brygga öl.