Vi på Metamatrix har stor erfarenhet av att putsa till webbplatser med små och enkla medel. Våra experter på kommunikation och digital tillgänglighet hjälper dig att förbättra upplevelsen med konkreta och enkla åtgärder.

Nu är en perfekt tid att göra en granskning av SEO, innehåll eller tillgänglighet. Så innan du sticker i väg till ditt eget smultronställe hör av dig till oss för att veta mer.

Under sommaren erbjuder vi följande tjänster med rejäl sommarrabatt (gäller till 1 augusti).

SEO-granskning 

Vi hjälper dig med övergripande redaktionell SEO-granskning av innehållet på er webbplats.

Sökmotorerna har blivit smartare – kunderna också. I dag handlar det om att skapa ett meningsfullt och relevant innehåll, som driver trafik både kortsiktigt och långsiktigt. Våra kommunikatörer kan med små och enkla medel lyfta ert innehåll för bättre synlighet, tydlighet och tillgänglighet.  
 
Vi gör nedslag på några av de prioriterade sidorna och går igenom ert innehåll. Hur ser era rubriker, sidtitlar, metabeskrivningar, alt-texter och länkar ut? Vilken söktrafik har ni idag? Presenteras ert innehåll på rätt sätt på Google? När vi är klara bokar vi in ett möte med er för att gå igenom resultatet och förbättringsförslag.  
 
Vad behöver vi från er? Inför arbetet kommer vi att behöva tillgång till ert webbanalysverktyg och Google Search Console och annan statistik. Vi tar även gärna del av uppsatta mål för webbplatsen och beskrivningar av era målgruppers behov. Vill du ha en mer omfattande granskning av allt innehåll så lämnar vi gärna offert på det. 
 
Sommarpris: 20 000 kronor (ordinarie pris: 30 000 kronor) 

Digital tillgänglighet 

Vi ger dig konkreta tips på hur du kan förbättra den digitala tillgängligheten på din webbplats 

Fler än du kanske tror berörs av tillgänglighet. Digital tillgänglighet förbättrar SEO och användarupplevelse och påverkar även ditt varumärke.  

Vi granskar 3-4 prioriterade flöden som du väljer ut och kommer med konkreta förbättringsmöjligheter som snabbt kan åtgärdas och som vi anser ger en tydlig effekt. När vi är klara går vi igenom det vi hittat med det team som jobbar med er webbplats och förklarar vad som krävs för att åtgärda dem.  

Vad behöver vi från er? Inför arbetet behöver vi prioriterade flöden/områden på webbplatsen. Vill du ha en mer omfattande granskning av hela webbplatsen så lämnar vi gärna en offert på det.  

 
Sommarpris: 12 000 kronor (ordinarie pris: 20 000 kronor)  
 
Samtliga priser är exklusive moms.