Vi har samlat de frukostseminarier vi spelat in och merparten av de webbinarier vi livesänt på ett ställe så att du kan ta del av dem. Fyll i formuläret så får du inom kort ett mejl med länkar till samtliga inspelningar.

  • Lägg tid på rätt saker och få bättre effekt digitalt. Vi ger dig tips om verktyg och metoder för ett lyckat digitalt strategi- och kommunikationsarbete som ger konkreta resultat. Ett filmat frukostseminarium i gränslandet mellan strategi, användarupplevelse och innehåll.
  • Är du redo för lagen om digital tillgänglighet? Den 1 januari 2019 började en ny lag om digital tillgänglighet att gälla. Lagen syftar till att webbplatser, intranät, appar och dokument ska bli mer tillgängliga, särskilt för personer med funktionsnedsättning. I detta filmade frukostseminarium går vi igenom lagkraven och vad som krävs för att nå upp till dem.
  • Upptäck Umbraco CMS. Det finns många anledningar att kika närmare på det danska CMS:et som är älskat av både redaktörer och utvecklare. Webbinariet ger den en rundtur i CMS:et utifrån ett redaktörsperspektiv.
  • Förstå dina besökare med Google Data Studio. Upptäck hur Google Data Studio kan användas för att ta fram skräddarsydda rapporter som hjälper dig att förstå hur besökarna beter sig på din webbplats.
  • Förstå dina besökare genom webbenkät kopplad till Google Analytics.Genom en webbenkät som är kopplad till Google Analytics eller Matamo får du reda på vilka som besöker er webb, vad de är ute efter och om webbplatsen lever upp till deras förväntningar.  
  • Ljuger Google Analytics? Google Analytics är ett populärt analysverktyg för att hålla koll på hur de digitala tjänsterna används, men går det att lita på den data som visas? Vet du om er data i Google Analytics är korrekt, användbar, laglig och säker? Kan det rent av vara så att datan i Google Analytics ljuger för dig?

Dina uppgifter

Vi sparar informationen du skickar in i anmälan för att kunna följa upp deltagande, samt för att informera om kommande kurser och seminarier. Läs mer om vad vi sparar, för vilket ändamål och vilka rättigheter du har till data om dig i  vår dataskyddspolicy (öppnas i ett nytt fönster).