Ta chansen att få ett expertutlåtande på er webbplats. Vi delar skärm och analyserar er webbplats utifrån best practice-principer för design, användarvänlighet och tillgänglighet. Vi går igenom vad som redan är bra samt ger konkreta tips på saker som ni kan förbättra. Ni får också chansen att ställa frågor. Även om vi inte hinner gå igenom just din webbplats kan ni få idéer och inspiration genom att lyssna på vår feedback till andra.

Agenda

  • Introduktion till UX och användarvänlighet
  • Livegranskning
  • Sammanfattning och diskussion

Ta chansen och få din webbplats granskad!

Vill du att våra experter gör en snabbgranskning av din webbplats under sändning så skicka länk till hemsidan i anmälningsformuläret. Vi garanterar inte att just din webbplats kommer att granskas under sändning utan vi kommer att göra ett urval.

Anmäl dig till webbinariet

Webbinariet äger rum online via Teams. Det kostar inget att delta och du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan. När du skickar in anmälan kommer du att få ett automatiskt svarsmejl med länk till webbinariet, så var noga med att skriva rätt e-postadress. Vi sparar informationen du skickar in i anmälan. Läs mer i vår dataskyddspolicy.