Jag är en mångsidig designer som har 12 års erfarenhet av design och produktutveckling av både fysiska och digitala produkter. Jag började min karriär som industridesigner men bytte efter hand bana till att istället jobba med digitala produkter. Jag har jobbat med design och UX i många olika sammanhang, så som webbsidor, appar, spel och interna system.

Det viktigaste för mig är att det jag gör bidrar till faktisk nytta och förbättring, både för enskilda användare och för samhället i stort. Jag är också väldigt intresserad av vad som styrs människors beteende och och beslut och hur man kan skapa engagemang på olika sätt. Dock självklart med respekt för användaren, allt för många digitala lösningar idag utnyttjar och manipulerar användare på ett oacceptabelt sätt.

En röd tråd i min karriär som designer har varit att alltid sätta användaren i centrum. Jag ser det som mitt jobb att hjälpa användare göra det de vill göra. Det finns inga dåliga användare, bara dåliga lösningar!

När jag inte jobbar med design gillar jag att måla, pyssla och bygga saker. Jag håller också på mycket med musik, spelar gitarr och skriver låtar tillsammans med min sambo. Jag gillar också djur och natur, jag är gärna i skogen, tittar på naturdokumentärer och samlar på konstiga djur.