Jag har arbetat med digital kommunikation de senaste tjugo åren på både strategisk och operativ nivå – allt från text- och filmproduktion till olika webbutvecklingsprojekt. Närmast kommer jag från en roll som global intranätredaktör med ansvar för bland annat utbildning och vidareutveckling. Dessförinnan har jag haft jag flera olika uppdrag inom webb, kommunikation och projektledning. 

Jag drivs av att förenkla och förtydliga arbetsprocesser. För mig är det motiverande att känna att mitt arbete tillför något. Våra kunder har större fokus på värderingar än vinst, vilket jag tycker är inspirerande. Ett uttalat samhällsengagemang och goda värderingar är också viktigt för mig i valet av arbetsgivare. Det bästa med att jobba här är att vi verkligen lever som vi lär. Det är öppet, transparent och högt i tak och den känslan smittar av sig på arbetet och kundkontakterna.

Bäst trivs jag när det är mycket att göra, både på jobbet och hemma med familjen. Matlagning, trädgårdsarbete och växthusodling tar upp mycket av min tid på somrarna. När barnen har somnat spelar jag gärna äventyrsspel, sjunger karaoke och läser eller skriver böcker.